ISO 712-2:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٦ سبتمبر ٢٠٢٤
Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 2: Automatic drying oven method
ملفات الوثيقة ISO 712-2:2024
الإنجليزية
8 صفحات
الإصدار الحالي
27.37 OMR
مجال الوثيقة ISO 712-2:2024
This document specifies an automatic method for the reference method (see ISO 712-1) for the determination of moisture content of cereals and cereal products using an automatic drying oven.
This document is applicable to wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina and flour.
The method does not apply to maize and pulses.
NOTE For moisture content determination in maize, see ISO 6540, and for pulses, see ISO 24557.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
اعتمدت مؤخراً
ISO 20236:2024
مواصفة قياسية دولية
Water quality — Determination of total organic carbon (TOC), dissolved organic carbon (DOC), total bound nitrogen (TNb) and dissolved bound nitrogen (DNb) after high temperature catalytic oxidative combustion
ISO 21474-3:2024
مواصفة قياسية دولية
In vitro diagnostic medical devices — Multiplex molecular testing for nucleic acids — Part 3: Interpretation and reports
ISO 20957-1:2024
مواصفة قياسية دولية
Stationary training equipment — Part 1: General safety requirements and test methods
ISO 19397:2024
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of the film thickness of coatings using an ultrasonic gauge