ISO 712-2:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٦ سبتمبر ٢٠٢٤

Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 2: Automatic drying oven method

ملفات الوثيقة ISO 712-2:2024

الإنجليزية 8 صفحات
الإصدار الحالي
26.65 OMR

مجال الوثيقة ISO 712-2:2024

This document specifies an automatic method for the reference method (see ISO 712-1) for the determination of moisture content of cereals and cereal products using an automatic drying oven.

This document is applicable to wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina and flour.

The method does not apply to maize and pulses.

NOTE            For moisture content determination in maize, see ISO 6540, and for pulses, see ISO 24557.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/TR 5914:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Railway applications — Rolling stock — Interior passive safety
ISO 115:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Unalloyed aluminium ingots for remelting — Classification and composition
ISO 12129-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Plain bearings — Tolerances — Part 1: Fits
ISO 19702:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Sampling and analysis of toxic gases and vapours in fire effluents using Fourier Transform Infrared (FTIR) spectroscopy